Slutet är nära

Ja det är inte mycket kvar av 2008 nu! :p Jag tycker alltid att det är lika sorgligt när ett år försvinner..Jag tänker alltid att det kommer ju aldrig tillbaka ;o

Klockan är lite över elva och jag har nästan precis vaknat :) Känner mig inte jättefrisk om man säger så.. ;s Men det skiter jag nästan i nu, kvällen ska bli bra iaf!

Nu ska jag gå ner.. Äta någonting då magen alltid är desperat efter mat,
sen ska jag gå och bada,
underbaaaart skönt blir det, ska förstås tända ljus, ha radion med in och lyssna på lugna favoriter och det bästa av allt är att hälla i badolja i badet.. Det luktar gott i hela badrummet! Det är typ grymt bra, i alla fall dom badoljor jag har! Man känner sig len och fräsch efteråt, + att det kändes nästan som hårinpackning för håret till och med ;p
Ska pyssla om mig själv idag, ansiktsmasken ska på, naglarna ska målas, osv =) Mys

Oj ojoj, nu blåser snart knutarna sönder verkar det som! Låter som att man sitter i en stuga på ett kalfjäll typ ;p Hur fan ska man kunna fixa håret ikväll..Det jag försöker säga är att jag vägrar ju vara ute då i denna blåst.. haha =)

Med en jävla massa kärlek! /stajna

I´m back!

Detta inlägg skrev jag IGÅR kväll! Men bloggen var störd och det gick inte att publicera så gör väl der nu istället..


Yes, nu är jag tillbaka efter nåt man skulle kunna säga uppehåll ;p skulle faktiskt skriva ett inlägg igår, eller gjorde det också, men så råkade jag trycka på den förbannade bakåtknappen, så var det borta.. orkade inte skriva om allt! det är det värsta jag vet, när det blir sådär...

IGÅR for jag och mamma och hyrde film, blev ju tvungen att anpassa filmvalen efter henne men det blev tillslut, "Den bästa av mödrar" och "Underbar och älskad av alla", dom var jättebra båda två, och vi satt faktiskt hela familjen och såg.. det har nog aldrig hänt =p



IDAG var jag på stan med Johanna, köpte hårspray då det är slut och jag förra gången trodde jag köpte det, råkade köpa mouse bara för att jag blev så exhalterad av den fina flaskan ;p Nu har jag iaf sprayet tack och lov! Köpte några smågrejer också,  vi gick typ som döingar, båda matta och småsjuka, så när vi kom hem var sängen räddningen.. Har varit hos henne ikväll och pratat strunt och sånt där som man gör när man trallar över till varandra ;p 
Haha denna bild på oss tycker jag är lite små söt, spec jossi som agerar "*pip*mamma" haha kan inte skriva ut det tyvärr ;p



Hemskt att vara sjuk när det är nyårsafton imorgon.. Näsan rinner som fan och huvudet värker, eller ja näsan och käkarna värker också.. som det alltid blir när jag är förkyld.. =(
Har i alla fall laddat upp med "Kan Jang" som ska linda förkyldningssymptom, tagit en alvedon och ger näsan en omgång med nässpray såklart!



NU ska jag lägga mig i sängen och lyssna på en ljudbok, det finns inget mysigare :) Det känns så tryggt att ligga och lyssna, det är ju bara ett + att slippa läsa själv ;p



VI HÖRS, kanske nästa år? ;D
Nu ska vi ladda upp allihopa för att bli ännu bättre människor, eller kanske framför allt bättre medmänniskor!=) Tycker det känns lite uttjatat med nyårslöften som börja träna, sluta röka, banta, sluta äta godis.. Dom originella! haha. Meen. Det kanske är sånt som gäller nuförtiden? =p Menar jag själv är ett exempel på någon om tänker försöka satsa på mkt av det där ;p

Må riktigt bra nu and take it easy! ;)


<3

CONGRATULATION! (nej alltså ingen resa till karibien..)

utan GRATTIS ska jag nu säga till världens bästa Sandra som nu är 17 år! :))
Hurra hurra hurra HURRAAAA! <3
All kärlek till dig
Från mig

YTLIGT SAMHÄLLE

Jag är så less på detta ytliga samhälle!! Det har gått till överdrift, allt handlar numera om kläder, pengar, lyxliv, utseenddet helt enkelt. Allt annat glöms bort, det spelar ingen roll hur fin en person är på insidan längre, utseendet gör en människas liv. Är man snygg och rik, kommer man längre i livet, det är ju så?

BEVIS på att jag inte tjänar pengar på att blogga:

* Jag har inte minst 5 riktiga pälsjackor
* Jag har inte råd för en ny klänning för 5.000 kr varje helg
* Har aldrig smakat champagne
* Jag går inte på galapremiärer
* Jag har knappt råd att sola
* Julrean är mitt enda hopp
* Mina naglar är avbita och fula med risigt nagellack
* Det tar emot att slösa en tjuga
* Jag lever på studebidraget!!!

MAN SKA INTE TRO ATT MAN ÄR NÅT FÖR ATT MAN HANDLAR KLÄDER PÅ NK OCH I STUREGALLERIAN!!

ATT tjäna pengar på sin blogg, tycker jag är orättvist. Det är väl ok om det skulle vara rimliga summor då, men vad tjänar dessa personer egentligen pengar för?
Jaja, dom har lyckas få många läsare. Men är det värt stora summor pengar? Hur många bloggare finns det inte, som gör exakt samma sak, men får inte en krona?
HUR många människor sliter, jobbar och stressar varje dag för att klara vardagen och får ändå bara ihop en summa som precis räcker varje månad? HUR MÅNGA SOM HELST.

Sen att dem (bloggarna) ska sitta och klaga på sina bloggar att dem har det så stressigt osv.. Haha! JAJA, vad är problemet? Är det svårt att välja var naglarna ska fixas och har man inte hunnit fixa tid för hårförlänging eller en inpacking i lera? Är det det som är stress?
STRESS är väl att måsta slita häcken av sig och fundera om man verkligen har råd att köpa julmat och julklappar och samtidigt kunna betala räkningarna.. ERA problem är bara en liten flugskit på kartan!

Ja, jag låter hemsk och negativ just för att de är det jag är just nu.. Men tycker detta är så provocerande! Att blogga.. Fan vad meningslöst egentligen? Nej, lugn, Menar inte för oss vanliga småbloggare.. Det är ju självklart bra att få skriva av sig.. Men att leva på att blogga, man kan inte känna sig särskilt...Smart? Vad gör man för NYTTA? Ingen om du frågar mig..

"Hej idag var jag på stan och köpte min tionde pälsjacka, denna gång är kragen mink, och resten kanin. Nu ska jag gå och dricka champagne.. Puss!"

Klart att du sitter och tänker att jag är avundsjuk, kan ju låta så. Jag är inte avundsjuk mer än att jag gärna skulle ta pengarna.. Men blogglivet är inget jag vill leva. Inte min grej.
Min dröm är fortfarande att bo lite smått på landet i ett fint hus, ha hästar, hund, katt, får, höns, ja alla djur, och en bra make!
Vill inte ha ett liv som ska kretsa runt stureplan och dyraste jackan.. Finns så mycket annat här i livet, som jag prioriterar.
Sen har ju alla olika drömmar och mål, det är ju bara bra, att endel vill bli bloggare..menar:

HUR skulle samhället överhuvudtaget klara sig utan alla som bloggar? Nej det skulle bli "katastrof".. Så jag säger bara, Keep on going Blondinbella!
Du räddar världen!.............Ja, alla förutom minkarna förstås.


GOD JUL!

HEJ! :)

Ja, ännu en julafton.. :) Det blev en bra, och väldigt lugn julafton för min del ;p
Jag har bara firat min jul med familjen, mamma pappa och Simon som kom hem igår :) Önskar att han bodde hemma.. Lite trevligare och livligare då =p 



Dagen har makat på bra och vaknade upp och har duschat, slagit in paket, sen blev det klart kalle på tv, middag och paketöppningen startade kring kvart över sju ;p
Klockan åtta var det "Tomen är far till alla barnen" Den är så bra och rolig, älskar den! ;p Sen såg vi även "Grabben i graven brevid" :)
Har käkat som en tok idag! :) Spec nu ikväll, har tryckt choklad, julskinka, milkshake och pepparkakor med mögelost som jag förvånansvärt tyckte om! Kvällen slutade iaf med att vi satt där och jäste och myste ;D

Det här är julklappar jag fått :)

* Mysig pyjamas
* Morgonrock
* Angora myssockar
* Puma Shower gel
* "Duschboll"
* Badoljor
* Liten söt spegel
* Trosor
* Rutigt förkläde (haha mamma..)
* Röd OBH Nordica Hårtork
* Premuneration på SOLO
* En bok 
* Örhängen
* Loral Expert hårinpackning
* 2 Trisslotter
* Paradis chokladask
* 1200 :-
* Björnborg trosor
* Chanel parfym
* Presentkort H&M 500 :-
* Presentkort MQ 600 :-
* Presentkort Gina Tricot 500 :-

Känner mig nöjd :) Haha, måste erkänna att jag inte gett mkt presenter, men min plånbok har inte de möjligheterna! Skulle vilja ge bort mer till dem, men vad ska man göra..
Det är så svårt att köpa också, spec til Simon, hur ska jag veta vad en kille som är 27 år vill ha? haha inte direkt.. Gav han bara många trisslotter och en tvål från lush, haha! Hoppas storvinsten kommer i en lott så är han kompenserad ;D Nog för att han blir glad för allt =) Av honom fick jag Chanel parfymen, presentkortet på H&M, och en ljudbok som jag önskat mig, (den står inte med där för blev lite mer födelsedagspresent) men han är då så generös, ja gud så snäll :)

Nu tänkte jag kanske måla naglarna, sen sova! För klockan är för mycket (igen) och imorgon känns det som att det är mycket på schemat! Några typer som bott grannar skulle hälsa på, Sandra älsklingen fyller år, och mormor osv skulle komma och äta middag, jaja får se hur de blir ;p
Grattis till Alex som fyller 18 idag! På självaste julafton :)

Nu vill jag bara avsluta och önska En Rikitgt God Jul!
Från mig
Till er

Vi hörs, och kanske ses :)


Jullov

Är glad över att det är jullov. Slippa tvingas gå till skolan, oavsett humör..Ibland orkar jag bara inte träffa massa folk! Ja, nu slipper jag det iaf, även om det kanske till och med känns lite tomt.

Kan känna mig lite stressad över att försöka göra jullovet så bra som möjligt, att verkligen göra saker nä man väl har tid.. Men ändå så blir det mest att man tar det lugnt med dom närmaste, fyfan, jag behöver typ nyår. Då ska jag fan inte ta det lugnt, jag har tagit det lugnt så länge..För länge.. Haha.

Idag Söndag..Vad händer då? Ja, känns ganska klart redan måste jag säga =p Är så sugen att gå på bio, men det får bli en annan dag :) Jag behöver verkligen mina vänner nu.. Känner mig så jävla ledsen och ensam i hjärtat. Tack för att ni finns annans hade jag kastat mig i sjön med en sten i famnen! haha, halvt ironisk sagt..

Är ensam hemma för stunden, ska nog gå och duscha snart..Älskar att duscha när jag har mycket tankar i huvudet. Står bara där och blundar och tänker..Hoppas altt löser sig..Allt har gnagat i skallen så länge nu, vill bara få ha det bra. Varför går inte det? Det måste gå..Så här kan det ju inte vara i alla fall! 
Ett <3 till dig.



HIPP HIPP HURRA!

DET HAR VARIT MIN FÖDELSEDAG IDAG! :D Eller ja, nu är klockan över tolv men.. =p

Vaknade ju då och fick mina presenter osv, dom sjöng för mig i skolan, både på svenska och engelska, de ni! ;)
Jag tänkte jag kunde skriva ner lite av det jag fått :)

-  En rosa mixer/blender jag önskat mig, så jag kan göra mina "smootisar" ;p
-  Paryfym, DKNY Delicious night
-  Björnborg trosor
-  Ett par små tossiga tofflor
-  Göra (gele el. akryl) naglar
-  Nagellack
-  Armband
-  Pengar (ca 1700 kr sammanlagt)
-  2 trisslotter
-  Slingorna var också en present men jag gjorde dom i lördags, så lite förväg då =p

Hm.. är väl det jag kommer på iaf..:)
Sandra och Alex har varit här ikväll, Sandra gav mig 3 paket! :) Sen ett fjärde men det var från hennes familj, naw dom är så söta :)
Jag har ju redan skrivit att jag fick ett jättefint halsband av Alex i förskott igår! :)
Nåja, senare fick Sandra skjuts hem, sen så skjutsade vi hem Alex, tack för att ni kom i alla fall ;D
Alltid trevligt att fira sin födelsedag med några man gillar :)

Här kommer lite bilder :)
Haha!..Sandra sponsrade mig lite i hennes kort pga mina klagomål ;) ahahh...Sandra gör alltid fina paket till en! :) Se bara på andra bilden, på den tredje är det jag fick av henne =p


:D

Nu är det den 16 December. Imorgon är det den 17 December.
Idag är jag 16 år. Imorgon är jag 17 år!

wiiee! min dag imorgon :) Mamma och pappa ska väcka mig så ska jag som vanligt få öppna mina paket, spännande! :) Hoppas i alla fall att det blir en bra födelsedag!

Har ikväll sett på Titanic, ja alltså det är fortfarande kvar cirka en halvtimme av den. Men orkar bara inte se den jobbiga biten, är alldeles för hemskt, jag får riktigt ont i magen.. Alltså, kärleken mellan dom, får mig typ att sitta och le i soffan, den är så fin! Finare än nån jag sett.
Och Jack (eller så leonardo) är typ romantikernas romantiker..Vilken man, va? Han är typ helt underbar i filmen, och det är förresten verkligen hon med. Ja, jag hoppar över resten helt enkelt.. Har lite svårt för dåliga/sorgliga slut, vill se genomlyckliga filmer typ.. Men några såna finns det inte va?

Fick ett jättefint halsband av Alex idag, som födelsedagspresent, så gulligt av honom, du är ju som en Jack du :) tacktacktack, men det har jag redan sagt :)

Nä! Nu är det dags att knyta ihop säcken och sova.. Och vakna upp som födelsedagsbarn :) Det var länge sen sist måste jag säga.. Ett heelt år! =p

Sov så gott,
P.S Glöm inte att säga grattis till mig! :D



Jaså? Vann vi?..........

Hellooo! :)

Nu är det inte länge kvar till lovet.. Inte länge kvar till min födelsedag... Inte länge kvar till julafton.. ! :D
Mycket roligt på en och samma gång :) Fast hade kunnat vara utan alla grejs i skolan som ska vara klara osv... MENMEN!

Idag satt vi i skolan och pratade om såna här läskiga samtal man kan få hem...Så fick vi ett just idag! Mamma svarade åså, och vi har just förlorat cirka 25 000 kr!!! Nä, skoja bara,..
Men uuh jag skulle vilja se vilka som håller i det där, tycker det är så obehagligt att det finns sånt ;o
"You have won a trip to carabian"

Jag skiter däremot att ta upp om färglinserna du får om du bloggar om dom, det är nog många som gjort de =D

Nu ska jag kanske äta en saffranskaka.. nånting, jättegod iaf:) Nä, den här dagen blev ingen nyttig dag alls ;p
Käkade 92903 julskum på skolan, då NK Birgit var så snäll och bjussade, och så hade jag pommes till middagen.. 
Har inte haft det på typ 5-6 veckor =p Nåja man måste kunna unna sig ibland :)
Sen ska jag nog också måla naglarna och kanske sätta hårinpackning, kanske!
Är inte pigg just nu. Blir säkert det sen vid elva så kan man aldrig somna.............Jaja, oka klaga så mkt! Hejssss :)


Lucia lördag!

Har inte känt så mycket lucia känslor idag, alls.. Näpp, det var ju lite tråkigt, =p Menmen.. Kanske för att det var på en lördag, annars brukar det vara på skolan åsånt..
Var i alla fall in till stan och gjorde slingor today ;p Hm, är nog lite morotskaka menmen.. Var less på det förra och får se om jag gör lite mer ljusa slingor =p
Var med Sandra Johanna och Erica ikväll, vi var hos Sandra och bara tog det superlugnt typ, vi spelade bla spel, såg sällskapsresan i fjällen  och gjorde oss lite goda drinkar åså ;b
Sen gick vi hem, jag och Johanna tog på oss den långa vandringen, vi var rädda för älgar, spec i "skogen"...
Skulle vara så hemskt om nån brakade fram, för Johanna hade sett en när hon for till Sandra så.. Men sen såg vi iaf två stycken ligga ner längre bort, men då var det inte så läskigt :p
sen så blev det lite bilder också, hhehe

P.S! Sandra du ska få tillbaka din reflexväst ;)
NU är det sovdags, är så trött.. Behöver verkligen sova..Natti :) zzZzzZzzZZZZzzz....


=)

Åh dom har typ världens underbaraste saker på den här sidan.. :) Hittade typ 200459023 saker jag ville ha..
Massor med halsband och armband, ååh!
Men hör tyvärr själv inget rassel i plånboken för stunden..Och då tänkte jag...Alltså...Jag fyller år på onsdag...Någon? (A)
www.kyssjohanna.se 

Kyssar! ;)


Love it

For med Sandra ner till porsöskolan ikväll och kollade på det årliga luciatåget. Lucian var lång, tärnorna väldigt korta, rösterna var bräckliga, sången var låg, men ack så stämningsfullt! Spelar ingen roll hur det låter..
Jag älskar luciatåg. Det är så rörande! Snälla kom och sjung för mig..!
Jag lyssnar, jag blir rörd, jag kanske gråter en skvätt.

GODNATT i min vita skrud...


Torsdag

jag är så trött i kroppen! Ska vila lite snart.. Sen äta =) Vi ska ha samhälls prov typ nästa vecka, fast vi får ha med anteckningar, så det gäller att lyssna och skriva ner för jenny pratar i ett! =p men det gjorde jag så jag var rätt duktig ;)
Är så glad, faktiskt! Imorgon är det inte mycket på schemat, ska och kolla på lucia och sen har jag en kort mattelextion på 50 minuter, skönt...
Sen efter det drar jag och Sandra och tränar skiten ur oss! Längtar faktiskt, skönt att träna på dagen, det är förhoppningsvis inte så mkt folk då :)
Vi tränade igår också, det gick rätt bra, vi hade inte dessa vanliga pratstunder som det brukar bli utan körde på själva med musik =D Så måste vi börja göra, annars blir inga många kalorier brända ;D
Vi har fått en uppgift i NK att kolla pulsen och sånt när man tränar, så man ska typ köra slut på sig och ta pulsen direkt efter och kolla sånt =p Ska definitivt springa och dessutom med "uppförsbacke" på högsta inställd! SJUKT jobbigt.. =p
Nää, nu äre viltajm..! Kanske inte hinner vila länge innan maten men skriver i ett så jobbigt läge nu så orkar inteee ;p S
Skriver förmodligen sen, det är kul :D
Känner för att tilllägga lite bilder förtrevligheten skull också :) Men ta hand om dig nurå, lova!


Små kvällstankar

Nu är det vinter. Jag fyller år på prick en vecka! Nästa onsdag alltså! :) Åh, ska bli så kul, jag längtar! Sen ska det bli helt underbart med jullov, kommer inte mer passande.. Jag behöver det, verkligen. Tack jul för att du finns! Jag längtar!!

Det är länge tills det är sommar igen. Jag längtar!  Men jag känner ingen större stress, just nu... Den kommer där under vårterminen, tänk att man alltid ska längta efter det man inte har?
Kan man inte bara vara nöjd?! Verkar inte så...
Man måste försöka njuta i nuet och inte alltid sträva efter det som kommer, då hinner man ju inte leva, i det som är. Varför passar man inte på att se posivita saker med det som är än tänka bort.. Livet är för kort för de!!

Känns som att folk glömmer. Glömmer allt vackert. Är det någon som stannar upp och lyssnar till fåglarnas sång? Är det någon som stannar och andas och tar emot vinden? Är det någon som ser dom små fina enkla sakerna, som är lätta att glömma bort?

Jag längtar till helgen. Skönt ska det bli. Men först! ska jag njuta av det som kommer innan. Varje dag räknas, varje dag är en del av ens liv.


Nu blir det hårdkörning ;)

Nu ska jag träna mer än jag gjort tidigare
Nu ska minsta lilla dålig mat skippas
Nu ska här kommas i form
Nu kan svetten börja rinna
Nu kan det smaka blod i munnen
JAG ÄR PEPPAD, nu kör vi!

=

Jag vill bara hissa min handkräm, får panik utan den, mina händer behövs smörjas in både morgon och kväll, det är hemskt oskönt med torra händer, så fort man rör nåt, spec papper. uhh, nej ett par lena gosiga händer hurrar vi för.
Heja ATRIX!






TISDAG

OJ!  Jag borde sova.. Kommer inte orka upp.. Men måstemåstemåste! Har viktig datalextion på morgonen..
Skippade Skapande idag, på morgonen. Så hade faktiskt bara en lektion, lovely..
Efter skolan blev det en liten runda på stan med Sandra och Johanna, dom hade visst några små ärenden..

Sen stack jag och Sandra till henne och gjorde oss en god middag bestående av kyckling och wook-grönsaker =) Passande nog var hennes familj borta så vi fick en chans att mysa på för oss själva! ahhah... ;)
Sen satt vi och pratade i tusen år, det var så mysigt :) förutom att sandra somnade när jag bläddrade i skolkatalogen, och jag passade sälvklart på att ta kort! =D
Eller ja, jag filmade också när hon låg där och snarkade... Sen tog jag också kort på söta lysrenar som står på hennes gård ;D
Pappa hämtade mig vid elva och då duschade jag, men fyfarao :( jag måste sova!! buhuhu, godnatt!


Rädd att bli sjuk?!

Jaaa! Vem är inte det? Det finns ju tyvärr inga mirakeltabletter som håller en frisk från virus från höger och vänster.. Vinterkräksjukan är ändå det värsta tänkbara..! Man kan faktiskt inte vara nog försiktig om man på allvar vill slippa undan att bli sjuk.. Här kommer 5 rejäla tips som jag hittat!

1. Ett alltid förebyggande sätt : TVÄTTA HÄNDERNA! inte bara när du går på toa..! Tvättar man i sprit är det ännu bättre. Fast, att sedan linda in händerna i gladpack (platsfolie) är det bästa, då slipper du även slösa spriten i onödan..

2. Blir någon i huset sjuk? Håll dig undan! Eller.. Håll den sjuke undan! Säkert här du väl en skrubb eller garderob som är lite halvfull, det blir en perfekt isoleringsavdelning. Linda in dig i gladpack - hela dig denna gång, dom gånger du måste öppna dörren för att servera mat och dryck, glöm inte att servera med engångsförpackningar som sedan bränns upp.

3. Hångla inte. Om du verkligen absolut måste hångla (föra över baciller) i förkyldningstider så gör det då med aluminiumfolie emellan, som tål värme mycket bättre än gladpack om det skulle hetta till.

4. Bussen - en stor bacill! Här får man passa sig extra noga. Där vet man aldrig vad för sjukdomar som lurar.
Ta ett djuuupt andetag innan du kliver på bussen. BACKA in i bussen, om du nu verkligen är tvungen att åka kollektivt.
Då hålls dom slinkiga virusen borta från din näsa och mun. Håll sen andan så länge du kan, kliv av när du inte kan hålla andan mer. Hoppa sedan på nästa buss. Upprepa tills du är framme.

5.  Snoriga ungar som inte har nåt vett att nysa i armvecket, kan gärna förses med rånarluvor av den typ som bara visar ögonen. Superbra som snorbroms och munskydd.

Följer du dessa till punkt och pricka så snackar vi kärnfrisk!




IKEA

Ja minsann det blev en rolig tripp till happis!:) Jag och Sandra tog bussen igår måndag, då vi var lediga. fick ingen direkt sovmorgonen men det var desamma.
Vi kämpade och råkade irriterade folk men fick som vi ville, sitta längst fram där uppe både dit - och hem, yees! Vi for för att traska runt på ikea osv och även utforska det nya shoppinghuset vid gränsen i Finland, men det var inte överdrivet intressant faktiskt! =p
Candyworld fick också en omgång såklart! (Även om inte jag köpte nå godis så hann vi posera med en filmstjärna!) Vi inhandlade både det ena och det andra, sen kan jag ju ångra lite i efterhand att jag åt den där lite feta maten på ikea, men den är ju så goood!

Den nya gallerian

Jahapp..

Nu har visst även jag gjort mig en blogg! - FAST det är inte såhär den kommer se ut i slutändan..
Har länge funderat vad det skulle vara för mening för mig att ha en.. Har känt att jag inget intresssant har att säga.. men jag bestämde mig för att göra en, sen om någon skulle läsa känns bara som en bonus! :)

OBS! Varning..
Denna blogg kommer varken ge dig slät hy eller få dig att gå ner 5 kilo. Den kommer inte heller att ändra ditt liv, eller ge dig bättre självkänsla!
Däremot kanske den får dig att lära känna mig, på nåt sätt..?. Äh, inte  vet jag!
Kanske minskar den rastlösheten om du skulle ha jättetråkigt, haha eller kanske inte det heller?! Det finns oändligt mycket bloggar nu för tiden. Varenda kotte har ju en. 
Skulle det vara så att du någon gång läser min blogg så vill jag säga att jag kanske inte skriver i toppklass, men det är ju inte det det handlar om!:) eller inte för mig i alla fall.. Jag kommer skriva sånt som jag vill dela med mig av. Om det inte skulle intressera dig så ska du inte oroa dig, du har ju ordentligt bra valmöjligheter, det här är ju trots allt bara en blogg av miljoners..
HA DET BRA!! återkommer när mina tankar åter vill ut.. - till dig!
P.S Lägger ut en bild på mitt hus, (det röda) så du vet var jag bor, om du vill hälsa på! hihi


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0