hehe

Hej! Ja, jag suger på att blogga :) Blir bara mer och mer sällan!
Nu ligger jag endast här i sängen och lökar samtidigt som jag har regnet på fönstret.

Tiden går fort i alla fall.. Sommaren är faktiskt inte långt borta nu! Det är helt enkelt bara att kämpa sig igenom veckorna och njuta av helgerna. Valborg är närmast, äh men det är väl inget speciellt? Förutom att Simon fyller år då! :)
Nåhja...Byta bil ska vi mest troligt också. Har haft hemma en nu i helgen.
Jag har alldeles för svårt att göra av mig med saker.. Nu handlar det till och med om en familjemedlem, haha och jag är seriöst.. ;p Ska då köpa tillbaka vår bil den dagen jag kan! =p Nä men nog blir de bra! :D

glömmer dig aldrig saabis!

welcome to taavos new friend!

Denna dag

Här ligger jag i sängen och myser med datan! Den kanske inte är så mjuk och go men den duger! Varm är den ju åtmindstone!



Simon for tidigt imorse så jag sa hejdå igår ikväll. Hemskt tråkigt och sorligt utan han hemma. Han kommer inte hem förrän Juli igen.. Känns som en evighet! Saknar han mer för varje gång han åker.
Jag kom med ett förslag att han kunde ju kanske åka hem varje fredag och fara tidigt på måndagarna? ;p Men man måste väl vara lite mer realistisk än så..

Alltså.. Fyller jag år eller? Kan man undra.
Jag har fått 1000 kr av Simon.
Han har hört mig vara lite butter för att det ekar i min börs.. Så igår sa han att han "la in några hundralappar" till mig..
Kan inte tacka han noooog, han är överhuvudtaget världens bästa! :')

Idag har jag suttit alldeles själv på baksidan och solat och njutit  i det fina vädret. Till råga på det så har jag suttit och läst om "Sveriges vanligaste fågelarter". Det är rätt kul med fåglar, så jag malde mig igenom den lilla boken och vet nu vilka som stannar i sverige, den vanligaste fågeln, den som minskar i antal osvosv.. :) Sen kollade jag igenom NSD, Rustas annonsblad, och en campingtidning. Haha

Ikväll har jag varit hos Sandra, vi sköt lite luftgevär, såg film, testade slalomgrejer.. Imorgon ska vi till storklinten och glida! Hoppas på fint väder!
Nu måste jag börja sova.. Ska upp tidigt.

Idag är det den 15 April. För 3 år sedan var vi i stugan och det var påskafton. Max dog denna dag 2006. 
Vi har tänt en marsall på gården, och ett ljus med en bild på han brevid, till hans ära <3


=)

Jaojaojao, det var ett bra tag sen jag satt på datan :D  Men har ju njutit av påsklovet! Har varit med broder min, kusiner och släkt, sovit hos sandra två dagar och haft en mysig middag med sandra hanna och anna! :)
Nu sitter jag och ser på Harry Potter, ska snart se en film jag varit och hyrt med simon, så vi typ ska se snart! sen har jag en godispåse för 66 kr ;D
Jag ska kvittra mig härifrån nu, pusspusspuss! :)


GLAAAAD!

Jag vill bara skrika, gråta och tjuta! Kan ni fatta att det är lov???
Blev en trevlig sista dag på skolan idag också, men nu är jag så lättad och glad! Hade ju varit ännu mer känsla om solen hade lyst,  men det gör inget! Helgen skulle ju blir fin iaf. Nåja, 11 dagars njutning..! :)

Ikväll ska jag väl äta god mat, fara och träffa lite kusiner och sen vet jag inte! Skulle ju vilja vara med Sandra min piga som är ensam hela helgen, vill ju inte att hon ska sitta själv ikväll :D

Nu är jag supertoa nödig och rätt less på datan...För den här gången.
Imorgon kommer Simon hem, kul! Äntligen någon trevlig att prata med i detta hus :D


RSS 2.0