soooovaa

Ahhh, skakar! Har just agerat mördare. Har knosat en otroligt fet och äcklig spindel.
Jag satt bara här i sängen med datan så hänger den ner från taket framför mig!! Sen så råkade jag ha papper brevid mig och satte pappret under den, så den skulle hamna på det, så jag skulle kunna trycka till, men då hann den springa och sprang på min arm och jag skrek och skakade bort den och kunde sen döda den. En väldigt dramatisk upplevelse!
Jaja.. Nu vet jag att vi har ju inte mögel i alla fall.. (?!?!)



Har varit hemma idag, tjoho! Helt underbart. Hann dock göra mig klar för skolan (.....) men det gör inte så mycket. Det var helt underbart att krypa ner under täcket igen. Jag bara log.

Sen jag somnade imorse till typ när jag vaknade vid halv ett så har jag typ drömt en aslång dröm.

Det var jag, Johanna och Sandra som visst skulle gå och äta buffé någonstans för 75 kr. Det fanns otroligt mycket mat och man kunde i princip välja vad man ville. Sen så ville jag ha en bakelse till efterätt. Och då missuppfattade hon som tog betalt och jag varann och jag trodde bakelsen kostade 200 kronor. Sen hade jag en lång diskussion med henne hur den kunde vara så dyr. Sen när jag väl hade fått min feta portion med mat och tänkte sätta mig så hade Sandra och Johanna redan ätit klart och sen vaknade jag tyvärr. Så hann aldrig smaka..!



När jag vaknade ringde jag och frågade om Sandra skulle jobba nu efter skolan, och så frågade jag om Johanna ville äta på där på Subway med mig. Så ska ner dit på en stund! Dock är det bara jag som ska äta. Men det är ju bara rättvist, nu är det min tur att äta!

Nu ska jag skriva klart Apu-uppgiften! Ca 2 månader försenad men..!

RSS 2.0