Lets write!

Framtiden..Ja ingen vet hur ens framtid kommer att bli.
Kanske dör jag i en bilolycka, av bröstcancer eller när jag är 100 år
..
Jag tycker det är skrämmande att tänka på framtiden. Mitt vuxna liv. Jag känner mig inte som en person som kommer bli vuxen, som står och diskar i mitt hus, springer och servar mina barn, handlar, dammsuger, och favoritprogrammet är nyheterna..Framför allt tycker jag det känns jobbigt att jag kommer bli typ en stor del av mitt liv kallad "mamma"
Kanske känner jag så för att det livet ändå är rätt långt bort?

Här går en liten stina och grubblar..


Man kanske senare i livet, när man är mogen för det livet, känner att det blir nåt som tillfredställer en, och att det är det man vill ha.
Nu känner jag alldeles för mycket att jag är den som är liten i familjen, den som behöver hjälp, tröst och inga krav.
Jag har inte ens någon stress att vilja flytta hemifrån typ direkt jag gått ut skolan eller så. Kanske för att jag inte är en person som är självständig och vill klara mig själv. Nä. jag vill bo med mamma och pappa och behandlas som ett barn. Jag känner mig ibland likadan som när jag var 12.. Man måste ju inte bli vuxen så fort, om man inte känner sig redo.. Eller?
Ja, alltså jag sitter inte och säger att jag ska bli en tragisk person som aldrig skaffar sig ett eget liv, bor med ens föräldrar tills man dör och får ingen familj.. Den tanken får mig bara att må illa. Så vill väl egentligen ingen fullt normal person ha det. Vad är det för liv?

Under dagen idag, har jag funderat på sånt här. Jag vill inte flytta bara för att flytta. Så jobbar man på ICA eller Max för att ha råd att bo själv. Jag önskar man kunde flytta direkt till ett hus, ett fint stort hus på landet. Varför ska man inte få det livet förrän man är typ 35? Jag vill ju ha det direkt...
Men det går ju inte, och så kommer det ju inte bli.
Så istället har jag planerat att jag ska ha en jättemysig lägenhet var jag verkligen trivs, och ha en collie och en schäfer. Och vänner som sover över när man får lust. Då skulle jag känna mig hur nöjd som helst..! Längtar så tills jag får köpa mina hundar.. Ja, ska inte ha mer än två, då det blir lite cirkus..
Ja, jag har iaf enligt mina planer tänkt mig skaffa hund nästa sommar! :D När jag tagit studenten, och har massa tid!
Då får jag äntligen min collie. Kevin ska han heta tror jag.  



-

Har varit hemma även idag, och blir det även imorgon. Längesen man var borta en hel vecka från skolan! Det blir totalt 10 dagar lediga för min del, då vi var lediga tors och fred förra veckan också..Vilken lyx ändå, som ett lov för tusan!

Ringde och klagade till mamma idag att jag var jävligt less på att sjukan aldrig verkade bli bättre, då bestämde vi att det är lika bra att jag far till vårdcentralen, och fick då en tid där 14:45. Jag duschade innan och kan säga att det var länge sen, haha. Nåja, på vårdcentralen kikade hon lite i halsen och tog ett stick i fingret. Virus. "Det försvinner av sig själv, det är bara att vila" Happ!

Först nu som jag tänker att jag är helt ovetande. Ovetande och utanför det sociala samhället typ? Man känner sig typ efter när man varit borta länge. Det är precis som att världen fortsatt utan en. Medan man suttit hemma i en soffa och zappat på tvn..
Detta går ju ändå inte attt jämföra med när jag bröt armen i sjuan. Då satt jag hemma näsan 2 månader. Jag njööt. Kände inte alls någon stress. Det var en underbar tid. Mamma var hemma med mig, hon servade mig, köpte godis, och hyrde film.
Nu kanske du inte fattar varför jag var hemma så länge pga en bruten arm. Det var inte så att jag bara glassade,  tiden var inte bara skön och rolig. Var väldiigt öm i armen och kunde knappt gå. Och tro inte nu att jag skrivit fel och menade benet, men det gjorde ont när jag gick. Haha, jaja blev i lite djupa funderingar..

Det var inte så jävla roligt här inne på datan..Får väl traska ner igen då, sätta mig på mina röv som borde vara lite less..
Puss och kram..På lagomt avstånd! Eller virus kanske inte smittar?
Hejdå :)


....

Skeppåhåj!
Har suttit med datan i famnen alldeles för länge.. Mtt knä kokar!
Dagen har varit lugn, ja som det brukar vara när man är hemma från skolan alltså..
Har suttit och sett på lite Hitler program åså, haha...

Nu har jag fastnat här i hårfunderingar. Förstås vill man alltid ha det man inte har..Skulle tycka det kunde vara kul med mörkt hår igen, men vetinte.

Fast det här skatboet kanske man inte saknar direkt.. ?!



Inte för att jag tänker färga nånting nu..Men fundera kan man ju! Mörkt? Ljust? Mörkt? Ljust?





Ja...Vad säger man?
Nu ska jag iallafall springa ner och kolla på Sverigesemestrarna och Made in sweden. Bye

vill haaaa...

VARFÖR HAR INTE DONKEN HEMKÖRNING?
ÄR SÅÅÅ SUGEN.. :'(

Kolla bara...Jag dreglar..


sick and tired

Hallå! 
Här sitter jag och llyssnar på underbart mysiga lugna favoriter och lökar som tusan.. Pga min sjuka alltså, blir plötsligt jättevarm och det börjar typ rinna.. Och vaknar på nätterna i en sjö typ, känns ju mysigt..
Jag tror att det är någon form av influensan jag har. Vill typ inte vara hemma, vill till skolan och träffa alla och prata. Känner mig rätt rastlös när jag sitter här hemma och har verkligen jättetråkigt..
Om det iallafall hade kunnat vara jättebra program på tv, men det är det ju inte direkt. Gamla skitrepriser, och massa konstigt bara. Brukar däremot faktiskt kolla på gamla svenska filmer som ofta går under dagarna på 1:an. Dom är rätt bra när man börjar titta!

På torsag är det tänkt att jag och Sandra skulle ta våra sprutor till Thailand. Men vet inte om man får ta när man är sjuk faktiskt...? På tal om Thailand så är det inte länge kvar.. 34 dagar! Kommer gå som ett nafs ;)

Nä, nu planerar jag att gå ner och göra mig lite rostade mackor, supergott! En med apelsinmarmelad och ost, och en med skinka..Ska sedan sätta mig vid tvn och bläddra lite.
Vi höres!


it´s like i waited my hole life, for just one night

Tja friends!
Nu har vi alltså anländit hem igen från våran underbara resa!
Eller ja, kom hem vid sju igår morse men..
Det har verkligen varit fantastiskt! Så mycket roliga saker som har hänt :)

Tågresan dit var mycket mer komfortabel än hemresan om man säger så, sen hade vi ändå jävligt roligt på hemvägen ;p
När vi väl hade anlänt till Stockholm hade vi problem att hitta båten som skulle vara vårat hem under tiden där. Vi gick en jävla bit och det slutade med att det fick bli taxi!
När vi sedan satt där i våran inklämda skruff märkte vi att det var inte så stor skillnad från att bo i en ågkupé.. Haha! Man kunde inte sitta rakt i sängarna, och fanns knappt utrymme att stå på, mest drabbade blev väl de långa damerna i gänget! Det vill säga alla förutom mig och sandra..




Första dagen i Stockholm, som alltså var torsdag, spenderade vi på stan, alla var shoppingsugna! Det är svårt att gå sex personer på stan, så vi fick dela upp oss, sen möttes vi och åt en lunch! Kvällen spenderades med några pöjkar som Jossi kände..Eller ja, en av dom iaf! ;D Sen sov jag, Jozzi, Steffe och Sandra i vårat ena lilla rum för att vi la oss senare än dom andra, sen vaknade jag av elefantkliv på:
1. Min mage
2. Mitt huvud
haha, sen hällde den där knäppa token hudkräm i mitt hår, och sen drog Steffe honom för att sova under bordet! hahaha, han låg och spottade på sina ben och pruttade flera gånger, hahah vi höll typ på dö! Vill ni veta vad han satt på? Min tandborste. Vill ni veta vad jag lämnade kvar på rummet eller behöver jag ens säga de?

Lite för full...minst sagt!


fredagen var det inte tänkt att bli så mycket shopping, då var det köande till Chris som gällde! Eller i alla fall för Sandra, Elli och Jozzi som hade ståplats! Jag Johanna och Erica, hade ju våra platser redan, vilket ändå kändes rätt skönt ;p
Det var bara jag som hade sug att gå på stan, och när vi väl stod utanför hovet i kylan , så gick Johanna och Erica med på att hänga med mig till stan och fixa lite kläder!
När vi kom tillbaka vid fyra tiden förväntade vi oss att tjejerna skulle vara less på oss som var borta ett bra tag, istället var dom så söta och hade köpt morgonrockar och fixat kartongpapper att sitta på! Vid detta lag var dom rätt så hungrig och gick till Mc donalds och åt, och vi stannade kvar vid deras lilla läger, haha..
Senare frös jag som fan och drog med mig Erica till donken som ligger där ganska nära globen och hovet. Senare verkade Johanna också bli less av kylan och kom dit också! Vi satt där till vid halv sju, och när vi kom tillbaka var det kolosala köer..! Tidigare hade det varit helt tomt? Jahapp. Tänkte vi. Och ställde oss längst bak i en milslång kö och blåsten pinade på alla frusna människor..
Ändå ganska snabbt gick kön, och efter en visitering fick man komma in i värmen och vi gick och tog plats.
Nu var vi nöjda och glada och väntade med spänning!
Det var grymt bra och Chris både rockade, dansade och slängde av sig tröjan! Det är väl inte svårt att fatta att det är jävligt kul när ca 13 000 personer står upp och sjunger heller?
Det blev ett minne de!

Innan Chrissan!




När vi vaknade upp på lördagen efter en natt när vågorna kluckat mot båten i den hårda vinden..Mådde jag inte bra! Inte pga vågorna då..Var jävligt sjuk! Det var hemskt! Rösten fanns knappt, huvudet hade fem hammare runt sig som hammrade in spikar, kroppen värkte och var svag och för att klaga lite mer så var jag hemskt täppt i näsan. Svaret är Ja. Det kunde visst bli värre.
"Vi ska vara ute ur rummet om tio minuter!!" WHAT? Jaja, bara häva sig ur rummet då..Vi som skulle gå på stan.
Ja, det gjorde vi ju också! Jag gick alltså på stan: Sjuk, blek, typ myskläder, smutsigt hår, osminkad, men oväntat nog blev det en hemskt bra dag faktiskt ;D
Jag och Sandra åt en underbar härlig fräsch lunch som lite variation till det eviga donken.. Minns fan inte vad det hette det jag åt.. Men ni vet, pasta, med baconbitar, och parmesane ost (stavning?) och små gröna blad typ.. haha, nåja..
Sedan träffades vi alla igen vid halv fem tiden och åt underbar glass i gallerian! Sen fick vi typ springades köpa mat till tåget på hemköp, springa och hämta ut väskorna som vi låst in såna där skåp, och försöka hitta till tåget, vilket inte var så lätt, alla blev lite hetsiga och stressade men det gick vägen!
På hemvägen blev vi utan Elli som skulle stanna kvar till söndagen ;p
Vi flummade, läste tidningar och åt rätt mycket, sedan skulle vi alltså försöka sova sittandes.. Jag drog på mig min "porrbinda" (som det visst såg ut som) för ögonene och gjorde mitt bästa. Sjuk som jag var, gjorde natten ännu jobbigare..Men kul var det ändå! Tack för att ni är så humorfyllda tjejer ;)




Såhär får man en trött johanna att vakna!


När jag kom hem klockan sju på på morgonen på söndagen så var huset kolsvart, och dörren låst. Så det var bara att ringa hem och mamma kom och öppnade, glad att jag var hemma. Det var helt underbart att vara hemma, jag gick fort upp till sängen och mamma bäddade ner mig skönt och jag sov som en liten kattunge!

Snart bär det av...

Hej! Ja nu är det ju så att snart far vi. Synd ändå att det är kväll och mörkt, vi kommer ju knappast se ut någonting.
Men haha, sitter inte precis och klagar! Ser verkligen fram emot allt! Med mina fina tjejer :)
Blir alltid lite sentimental när jag ska iväg.. Börjar alltid fundera så mycket, och upptäcker massa saker som jag kommer sakna, som jag inte tänker på i vanliga fall typ, haha.  Jag får typ för mig att det är sista gången jag är här och ser allt och alla..
Ska gå och duscha nu. Har planerat att jag duschar nu typ en stund innan vi  far så håret känns någorlunda fräscht till vi ska gå på stan imorgon!
Åker med Johanna till tåget, fast först ska vi förbi hemmakväll och ladda upp med fett med godis! Sen har även jag dagobert mackor..En till ikväll och en till på morgonen.
Nä, mamma skriker som en besatt att jag måste duscha nu, om jag ska hinna. Ja, börjar väl känna det så själv. Men hörni, ha en fin tid nu! Vi  hörs och kanske syns sen då.
Nu ska jag bara njuta av resan och ha kul! Skriver igen på söndag.
PUSS OCH KRAM! Adjöss


tankarna flyger iväg till dig



A few hours..

Hör inte riktigt vad jag tänker just nu! Har faktsikt ganska hög musik på just nu, stackars mamma och pappa.. att dom inte klagar :) Nåh!
Vill ni veta vad jag uppehöll mig med när jag kom hem från skolan? Jag skottade hela gården. Fick också på köpet en härlig träningsverk som redan känns.. Är väldigt svag i kroppen nu faktsikt. Men rätt bra gjort va? Det är typ helt kul tycker jag.

Blev inte så mycket till läxgörande idag heller, det går som inte. Jag är sjukligt trött! Har tänkt ut värsta planen, kanske tar med på tåget..Det är ju ändå bara saker som skrivas, ja fast på engelska, men det kanske funkar? Det kommer nog en stund på tåget när alla är lite sega och tysta. Eller?
Packa ska jag göra imorgon också! Blir inte idag, behövs inte göras idag känner jag. Bara jag inte får panikstressa imorgon? Jag slutar skolan ca 15:00, borde vara hemma vid halv fyra. Sen så måste massa gotta köpas till tåget, utan det blir det ingen tågresa att minnas! Ja..Får se! Kanske får fixa lite grundligt ikväll, så jag har någon slags överblick över vad som ska med.

Alla ska typ ha dagobert macka till tåget, haha. Kommer stinka som tusan i våran kupé..Det har jag erfarenhet från, när vi åkte tåg till Gothia 2006..
Förutom ätbara saker ska jag försöka få med mig saker som kan underhålla en under turen..Nagellack ska med, så jag kan sitta och måla i lugn och ro, sen får jag verkligen inte glömma hörlurarna, vet förresten inte var dem är nu, men får leta..
Shit! Jag har tappat bort mitt leg, kommer säkert behöva det? Känns som så! Hur ska jag hitta det? Åh vad förbannad jag blir, när fan har det försvunnit egentligen? Jag är för kass på hålla reda på saker.

Hade velat gå och lägga mig nu, men klockan är ju typ sex, kanske lite tidigt, haha.
Vet inte vad jag ska göra till jag ska sova, vill göra något vettigt. Känns så surt att sitta här hela kvällarna.. Det är typ det livet jag har.
Äh, ska ta tag i mitt liv när vi kommer hem från Stockholm.. Hem från Stockholm med massa nya kläder och skor och allt jag hittar! Jaja, det är planerna iallafall..Har faktiskt inte såå mycket pengar.. Skulle vara nöjd om jag hade, vi säger ca 10 000 att shoppa för.. Hehe. Kan ju alltid drömma?


Någon som vill betala denna till mig? Snälla? Från asos. com


Jag försöker nå dig

Yao, det blev inte så mycket pluggande denna dag heller. Varför är jag så lat? Någon gång kan jag väl ändå ta tag i något? Nä fan vad jag suger..
Jag bor typ i min säng, hur tragiskt det än låter. Har fan suttit här all day long typ.. Eller tusan, jag slutade ju faktiskt just vid fem!

Nu har jag iallafall lovat mig själv att imorgon efter skolan ska jag sätta mig vid köksbordet, med läxböckerna i högsta hugg och göra så mycket jag klarar av och kan. Deal!
Sen blir det att packa! Det är nåt jag också är hemskt dålig på..
Tror inte jag kan organisera särskilt bra och tänka ut vad som behövs. Haha, det kommer bli mamma som får hålla i packningen, så kommer jag sitta att peka på vad som ska med..haha

Och blir mer och mer orolig.. När ska jag hitta en bikini?
Eller ja, flera behövs, räcker inte med en i Thailand. Måste börja agera! Ska jag beställa så känns det som att det måste bli rätt snart. Så det hinner komma osv..
Dags att sova nu tror jag, hade inte så mycket att skriva nu men :)
Ha det fint!


När ska man acceptera sig själv?

Jag hänger ofta läpp när jag står framför spegeln. Jag bara fastnar och står och glor på mig själv, granskar och analyserar. Är hård mot mig själv.  Jag vill inte ha det så. Och det är ju inte bara jag. Varenda tjej och killar också för den delen, hittar säkert saker på sig själv som man önskar man kunde förändra.
Jag tänker ofta "om det bara hade varit så, och det där lite mer så" och står och petar oschysst på tex näsan och försöker förgäves forma om den, sitta och hålla in magen, och önska den var så. Ska det vara så?
Ska inte alla få känna att man tycker att man själv glänser och le för att man känner sig så nöjd?

Jennifer Lopez, en kvinna i min smak!


Det finns ingen som dömer en mer än en själv. Man är ens egen största kritiker.
Man ser varena skavank, och tycker att alla andra är så fina. Hur snygg man är än, så ser man fel på sig själv. Det gäller ju förstås även kändisar, modeller och sådana personer man ser upp till. Personer man alltid tycker visar sin finaste yttre. Man tänker "hon är perfekt, gud vad nöjd hon måste vara"
Jag satsar mycket på att den personen inte är  varken lyckligare eller gladare, och tycker själv att den är perfekt.



Måste man alltid vilja se ut som någon annan? Det är ju ändå i sin egna kropp man ska leva sitt liv i . Det går helt enkelt inte att ändra på. Visst kan man operera sig hur många gånger som helst.
Men enligt mig slutar det inte gott.
Det blir bara mer och mer press på en själv att vara perfekt, kraven ökar, och plötsligt är saker man inte tänkt på förut "jättefula" och bara måste ändras. Det tycker jag är rent ut sagt hemskt. Det finns många exempel av detta slag. Så många som inte hittat gränsen. 

Det är så många som dagligen kämpar med sitt utseeende, och försöker lära sig accepetera det. Jag själv är inget undantag.
Kan inte denna press försvinna, och istället låta alla få njuta av livet och inte stå och inte slösa tid att inspektera  sin profil ur olika vinklar och söka fel? Livet är så mycket mer än stora bröst och perfekta läppar.. Ta vara på vad livet har att erbjuda och inte vad plastikkirurgen har..
Men allt är så mycket lättare sagt än gjort. Det vet vi alla sen länge..

Är tex Nicole Richie en okej förebild?

ännu en söndag i mitt liv

Vaknade upp och slogs av gårdagens händelser.. Herregud? Patetskt, menmen, det var ju ändå stört kul typ, haha.
Jag och Johanna traskade till McDonalds och pressade lite dagen efter käk..Hah, vi hade inte precis bråttom därifrån, tog lite glass till efterätt och sådant som man ibland ska få unna sig! Nog för att chokladsåsen smakade anus men det gick ner..

Måndag imorgon..Ännu en skoldag. Ännu en skolvecka. Heheeh! Nä vafan deppar jag för? På onsdag drar jag ju till stockholm med tjejerna, är svin peppad!
Så dagarna i skolan kommer gå fort.. Det är ju trots allt bara tre ynka dagar, ska typ njuta av att vara i skolan. Det är typ kul? Ja, alltså främst hålen, vi har alltid så mycket att prata om tycker jag. Klassen är så mysig och trevlig. Det gör ju alltid dagarna lite hurtigare.. Man möts alltid av glada ansikten, faktiskt!


Jag och Johanna, igår hos linn

Klockan har helt plötsligt rusat iväg. Även denna kväll! Det är ju förtusan omöjligt att somna tidigt, börjar bli lite för dålig vana att ha datorn i sängen, eller ska inte skylla på den. Är som i en fel rytm, måste försöka komma tillbaka, till att inte sova så länge och lägga mig tidigare. Jaja, lättare sagt än gjort.

Nu ska jag iallafall stänga av datorn. Kommer det hjälpa? Mest troligt inte. Kommer typ börja plocka ögonbrynen eller ligga och dansa och bli pigg till nån låt på mobilen..Då får det väl bli så då, om det nu så gärna vill.
Ska komma ihåg imorgon på morgonen, att jag bara har mig själv att skylla. Kommer absolut inte vara sur mot mamma eller pappa. Nepp!

Nu ska jag som sagt avsluta. Ha det bra!

wtf?

Hahaha...Jag ska inte prata så mycket om gårdagen. Vettefan vad som hände hörni, men skäms gör jag så det räcker om blir över..
Jag skulle behöva komma ut lite, och det ska jag få göra också, då jag och Johanna ska ta en promenad till donken!
Blir najs om man säger så, men vi hörs senare va?


Gode Gud

Jag är helt sjukt stört puckat dödstrött! är så trött så jag nästan känner mig full.. Allt snurrar och jag orkar inte göra något!
du skulle bara se
Let's Dance.. Tur att rätt person åkte ut! Yes! Vad hade hon där att göra? Vilken dryg jävel, jag tyckte då att man synade hur sexig och bra hon tyckte att hon var när hon dansade.. uh hon sög

Klockan elva for jag med pappa och johanna till statioil, jag frågade om Johanna skulle med då jag behövde nå gotta!
Hon hängde på och sen gick vi till henne, såg Björnbröder och jag grät en skvätt lite tyst.. Sorligt!
Nu ska jag sova, för nu går det knappt att skriva längre..Har någon gett mig en sömntablett eller..?
Jag får sova ut imorgon.. Vilken gudagåva! Tack för att jag har en sådan skön säng...Tacl gud!


:)

Vilken lycka hörni!
Äntligen är helgen här.. Känns underbart, känslan av helg slog mig på bussen, att få vila och bara vara, så satt och log inombords.
Blir mys med Let's dance ikväll, det är så roligt. Skulle verkligen vilja vara med själv! Åh, blir så avis på dem, att få ha på sig fina klänningar och få dansa och träna sig bättre och bättre.. Jag tror faktiskt att jag hade varit svinbra.

Morgonen blev till ett helvete. Typiskt!
Ja, det var klädproblem. Kom aldrig fram till vad jag skulle ha på mig, bytte hur många gånger som helst, vandrade fram och tilbaka vid spegeln.. Klockan rann iväg, och rummet blev bara stökigare.
Kläderna var överallt i rummet, bara kastade runt. Så det blev istället att jag sket i första lektionen som var rättskunskap..Och satsade istället på bilden som började kvart i tio!
Skoldagen slutade halv fem, nä, jag klagar inte. Det är jätteroligt att vara i skolan länge på en fredag..



Kollade just på nyheterna.. Ett plan blev tvungett att nödlanda på en flod, mitt i New York. Pga att det hade kört in i en fågelflock just efter start. Så det fanns ingen annan utväg än just floden mitt i stan. Det gick bra, och alla överlevde. Fan vilken cool kapten som räddade alla i planet! Honom hade jag velat vara..




Min moster med familj är i Thailand just nu. Min kusin hade blivit magsjuk eller liknande..Detta berodde på isen, i drickan. Något man inte direkt tänker på. Är lite rädd att jag ska bli sjuk i Thailand. 
VET, att jag kommer bli överdrivet rädd för allt.. Kommer inte våga duscha nästan.. Kanske nöjer mig med poolbesöken? Nä, men har tankar på att ta med mig plastbestick..
Sen en till sak..Vill inte träffa på stackars herrelösa hundar, vilka det vimlar av i Thailand. Mitt hjärta kommer krossas av att se sådant hemskt med egna ögon. Kommer vilja mata dem alla, krama dem och ta med dem hem..
Men..Ska inte glömma att jag ska ha hemskt roligt. Är så förväntansfull :)



Haha, nu blev det här inlägget väldigt hoppig och rörig..Äh
Nu börjar Let's Dance..Ska väl börja avsluta här, vi hörs mina vänner!

i remember

and i will never forget...

här kommer massor med bilder som ligger mig varmt
om hjärtat som jag gärna delar med mig av.
titta, njut och skratta åt vissa!


här sitter jag & funderar i mammas famn i dalarna,
i en ishall, när simon spelade hockey


utrustad för vinterväder


jag & erica på dagis, utklädda


jag sitter på bron i stugan och verkar lite i långa tankar..


haaha! denna vinner alla pris! johanna, (hah) jag & johannas
syrra erica (utklädda till "fina damer")


jag och moster, haha


johanna & jag, riktiga 90-talare..hhaha!


simon och sofia på balen för...8 år sen typ! haha


mitt kalas, vetinte vad jag fyllde ;p
från vänster.. sandra, isabella, moa, johanna & jag


igen! jag, johanna, sandra, isabella moa.. vi höll på leka,
så radade mamma upp oss för kort!


göteborg, liseberg. jag tjurar över nåt i kön till typ tekoppar..
haha, vet ej varför :D


haha! det blev visst inte bättre av att åka heller! stackars pappa..
väldigt dåligt ålamod, väldigt less. hahah


jag & johanna sitter och firar att jag fyllt år! haha :D


väldigt sur lucia!


nä..inte blev det nå hurtigare direkt!


ännu en liten allvarlig stina ;p


här en gladare! :D


såhär glad blev jag när jag fick herr nilsson i julklapp!


äter våfflor i pappas famn på skansen


jag & simon på "våran" camping i sthlm!

det får avsluta för denna gång..
har många fler som jag tänkte lägga upp imorgon , elr ja det har redan hunnit bli fredag, så idag! :)


just a little thursday

hahajaojao, skolan var rätt chill today
ännu chillare att jag och johanna fick åka bil hem med mami och papi
åt däremot ingen middag
förberedde mig för tårtan typ
japp!
mommo fyllde som sagt år idag, så vi har varit hos henne
ivrig i början..
men efter tårtkäkandet somnade jag i nån liten fosterställning
så vaknade jag och så satt alla och skrattade åt mig
det fick mamma och pappa att förstå - jag ville hem

jag har bara fulat mig ikväll, har haft så jävla lite att göra! konsigt att jag ens känner så, när jag har typ oändligt med skolsaker som borde göras
men vet inte du hur jag är, så vet du nu
jag är en "sistastundare" av högsta klass
and will always be

här får ni smaka på lite rastlöshet



=)

Värsta fina chillbilden på Johanna!
Tycket så mkt om den så den måste ju bara få en liten plats här..
Får mig att drömma bort.. sommar...havet...varma vindar




chill wednesday!

hej alla söta och fula!

jag sitter och lyssnar på musik just nu, blir danssugen..det är svårt att lyssna och skriva samtidigt, haha,  det blir cirkus i huvudet.. någon som har fantasi och kan gissa vad jag lyssnar på för låt? ;) den äger iaf



Jahapp, igår kväll satt jag här i sängen och kände.. "noooo vill inte till skolan"
så imorse när jag vaknade, jag trippade till mamma och tog med mig valpögonen och den lilla-stina, och sa lite trumpet att jag verkligen var jättetrött och behövde sova, och kände att jag inte orkade med skolan idag.. i worked this time to.. ;)

så jag fortsatte sova och vaknade upp klockan tio, det ringde, och verkade aldrig sluta,
så jag fick hoppa upp från den varma sängen, springa ner i nattmössan och svara. förstås var det mamma, som frågade om jag var vaken och fick inte sova för länge för att kunna sova ikväll.."johodå" sa jag och la på några sekunder därefter, tossade snabbt upp för trappan, och dunstade ner i den fortfarande varma sängen..

Vaknade sen upp klockan två, icket utvilad. men insåg snabbt att jag var tvungen att stiga upp..
sandra kom hit när hon slutade, för hennes buss gick inte förrän en timma, vi satt i köket och jag käkade lax och vi hade tända ljus..
sen så for vi båda till henne, vi fick skjuts, så sen var det hennes tur att äta, blev det över så åt jag där också. sen senare åt dom andra i hennes family pannkaka, så var det även denna gång över mat.. jag och sandra pressade i oss som desperata och doppade bara pannkakan i syltburken, haha

sen såg vi tv, två små premiärer!
"sverigesemestrarna" och "made in sweden" båda bra och ska följa dem faktiskt!
det kommer bli det enda jag ser på tv, ja oj förutom lets dance då



nu ska iaf sova.. och, jag har sovmorgon imorgon! nåja, till kvart i tio iaf, men det är ju nåt iaf! :) det enda hemska med den saken är att det gäller bara denna vecka.. den enda lilla sovmorgon jag haft kommer försvinna ='( så nu har jag ingen. det är ju skamsligt

imorgon efter skolan ska jag till mommo, it´s her birthday.. det blir hennes åttionde till och med! så det blir en rätt lång dag imorgon.. blir väl inte hemma förrän vid sju-åtta.. huh?!

godnatt på dig, oavsett om du är söt eller ful så är jag glad att du orkat läsa allt :D tjing!

Hela skolan står i lågor, hoppas hela skiten brinner ner..

Jag tänkte tynga er med lite klagomål.. Riktat mot skolan.
Jag hatar verkligen mitt schema. Det är hemskt! Hur kan man ens få ha det såhär? Att dem sen tänker att man ska plugga en massa hemma också är ju bara vrickat. ÄR INTE DETTA NOG?!


-

Sitter här nedbäddad i min säng, det är den vanliga söndagsstilen som gäller. Skitigt rufsigt fettigt hår, slitet jävla ansikte, och pyjamas och tjocksockar.. Men som sagt..Det är söndag.
 
Finns många saker jag borde göra nu..Skolgrejer som aldrig tar slut..
Sitter och glor på mina armar, nej. Såhär ska dom verkligen inte se ut. Ursh!
Tur att mitt nyttiga liv börjar på nytt imorgon måndag. Det ska bli mycket lax och kyckling på schemat..
Men fanemej att det var mycket bättre som det varit under lovet. Har ätit exakt vad jag vill, när jag vill.
Och svaret är ja, det ÄR mycket roligare..
Men Thailand ligger och väntar och vill känna mig lite mindre tills dess =p På köpet blir även en kroppsdel som inte borde påverkas mindre :@ det fick jag erfarenhet av när jag åt och träna bra innan lovet..hehe aja



Hur som helst. Känns bra med två roliga saker framför mig..
Nästa onsdag (räknar de som ca 1 vecka, låter bättre) drar vi ju till Sthlm! Känns såå bra! Vi ska alla ladda upp med massa gott och mys då vi ska åka tåg ner, och har våran egen kupé! Undrar hur mkt vi kommer kunna sova..? På fredagen är då alltså Chris som vi ska på, vid åtta tiden på kvällen, sen på lördag ska vi springa på stan som galna höns! På lördag kväll går tåget hem.. Vi ska sitta..

När vi kommer hem så räknar jag det som cirka 1 månad till Thailand. Kan det bli bättre?
Den 3 Mars bär det alltså av.. Sen hemma igen den 18:de..Hoppas på att vara brun då..
Vill säga, om jag inte dör av en tsunami, att planet kapas eller förgiftning av nån farlig mat ;o Men säkert går det vägen!
Innan resan ska pass göras, och så måste jag inom en kort tid ta en spruta..Huvva!

Klart det skapar lite avundsjuka att få göra två så roliga saker... ;) hehehh


 sofia. säger:

DIN LILLA FITTA JAG VILL OCKSÅ TILL THAILAND!

sofia. säger:

FITTAAAA

sofia. säger:

nej nu ska jag på träning som kommer gå svindåligt för jag kommer tänka på dig som får fara på chrisse o thais

sofia. säger:

TACK





Om cirka 12 timmar ska jag upp. Upp till skolan. Yeah, kul...
Kommer ha samma problem som alla dagar. vad ska jag ha på mig? Så trist på att aldrig känna att nåt känns bra.
Det är alltid klädproblem som får mig att måsta stressa som fan till bussen på morgonen.  Jag hatar dom sista minterna innan jag ska gå till bussen..

Busskortet är aldrig var det ska, nyckeln ska förstås ligga gömd någonstans, sen när man kommer ut på bron så tappa man den. Fumlar snabbt med händerna, märker att man glömde en bok till skolan, in igen. Märker hur kissnödig man är. Funderna 1 sek, ska jag gå på toa? Svaret blir nej,
Låsa dörren igen, springa ner för gatan. Bli iaktagen av nån pensionär som står på sin gård och glor.
Akta sig för att halka. 50 meter kvar till busshållsplatsen. Ser bussen svänga in, springa ännu fortare. Hinner oftast. Sätter mig, känns löken komma fram..



Bestämde mig just att kvällen blir lugn :) Jag får ta tag i saker imorgon..Eller på tisdag..
Jag tar dagarna som dom kommer

Kram

!!!!!!!!!! :D

Här kommer en jävla massa glädje! (för mig) =D

Den 3 Mars..
Ska jag följa Sandra till Thailand i 2 veckor!!!! :D
Fyfan vad jag väntat på detta.. YES! Det är overkligt, om du visste hur glad jag är :')


Tisdag

Här sitter jag med vidöppen mun som redo för att...
Nej! Igenstockad näsa (täppt) är den riktigt anledningen ;D
Så fort jag hittar min nässpray kan jag börja se lite normal ut igen, och andas bättre..

Har inte gått utanför dörren idag, har inte heller tagit av mig pyjamasen. Vad är det med mig? Är bara seg, vill näsan bara sitta på mitt rum..
Men har faktiskt inte varit själv precis hela dagen, Sandra tog en promenad hit, och det plingade på runt 20.00 =)
Vi såg "The notebook" och inte mycket mer, sen for hon hem, haha.. =p

Jag är supersugen på godis men har inget. Ska ändå dra en desperat runda i kökets alla vråar var man kan hitta något..
Antar att jag ska sova sen. Kan inte vara uppe för länge, för då resulterar det i att jag sover för länge imorgon.. Och då kan jag inte somna på kvällen imorgon och tar mig inte upp på skolmorgonen på torsdag! =p
Har inte riktigt ro att sova på nåt vis..Men man måste ju? Dags att sluta.
Nu slutar jag. Tjao! :)

Först lägger jag in en bild som jag tycker är underbart kärleksfull och fin
Collien är världens finaste hundras enligt mig..
Jag ska ha en egen, så fort jag bara kan


!

Kan inte alla skandaldrottningar sluta klaga?
Tänker på te x. Linda Rosing, Natscha Peyre, Victoria Silvstedth osv..
Ofta kommer dom med kommentarer som "det är så fel bild folket har fått av mig, det är tråkigt, så jag ska försöka ändra på den bilden" blabla..



Är det inte den bilden dom vill ha? Jag menar faktiskt det, dom vet ju vad det deras val har innebär. Dem har bröst som uppblåsta ballonger och satsar på det jätteblonda...Nu är det inte att jag tycker nåt av det är fel.. Och inga blondinklagomål för det är inte så jag menar!!
Menar bara att, hur ofta ser man nån som dem som varit brunett?
Klart inte alla med opererade bröst tas på det här oseriösa viset som dessa ofta görs. Hur man beter sig, klär sig, och vilka sammanhang man är med i är en stor grej.
Att vara på omslag till "herrtidningar" och till 99 % nakna gör inget "bättre". Sen att medverka i Big brother, Paradise hotel, osv. är ju också ett val dem tagit.
Tycker inte det är nå fel alls med det dom gör/gjort, men att sedan klaga och säga att folk har fått så fel bild av deras rätta jag, känns lite bortfluget..?
Linda Rosing verkar ha gjort ett par försök av att få en seriösare bild över sig.. Men att sätta sig i "Sanningens ögonblick" stolen och hennes program som kommer på tv, "Den rätta för Rosing" Känns lite väl far away från seriöst..
Där har hon just sabbat sina chanser i alla fall. Bye Rosing!


alone

hello!
har då alltså precis sett klart sex and the city filmen, iklädd pyjamas, mysiga sockar, helt inlindad i täcket.. och vill du veta? jag älskar den.. Den är underbar. Hann sitta dära och känna tårarna rinna 4 gånger i filmen, precis som dom andra gångerna.. :') Blir verkligen rörd liksom



I övrigt..vet jag inte vad jag känner! Kanske känner mig lite nollställd? ;s Vill i alla fall inte helst drabbas av mörker, tomhet och tysthet..Precis så det blir när det är dags för sömn..Ska nog lyssna på lugna favoriter så har jag i alla fall någon kompis som uppehåller mig,. ja, förstås. efter ljudboken..! ;)

Önskar lite att jag hade någon här.. Även om jag ibland kan vara lite ensamvarg..
Varför känner man ibland att man är ensam i världen? Fast man vet att man har familj och vännerna, det är ändå ett tomrum? Hur fyller man ut det? Finns det ingen som kan göra det? Och var finns den i sånna fall?

det var allt för stunden! =p godnatt eller vad jag nu ska skriva, hejdå låter deppigt, och ajdö låter präktigt, farväl låter som förevigt, så..vi hörs! får räcka =)


Måndagmåndagmåndag

yeap :) dagen har varit väldigt sängliggande,  fast har faktiskt hunnit säga adjö till simon och vara på kyrkogården och dollarstore med mamma! haha...lät som mkt, men sen fyra har jag typ legat här ;s vet som inte vad jag skulle göra annars
ljudboken har varit min kompis idag, (hah ja det blir ett väldigt tjat om den) det är bara en timme kvar att lyssna, av nio =p Den tar jag lätt sen innan jag ska sova! ;p
Nu ska jag kanske se på sex and the city filmen eller något annat (alldeles ensam) och dricka julmust, äta popcorn och cashewnötter med youghurt på. har du inte testat dom så gör det, i love them! nä, inte för mkt mat-prat här nu..
Sen vill jag bara säga att jag har legat här och känt mig så glad över vännerna.. du, du och du! :)
Ha det nu fint, var rädd om dig


-

Försvinn eller visa tecken


!

Varför är kärlek så svårt?
Jag kan inte ha det såhär
Jag tänker inte ha det såhär
Jag går runt i ovisshet
Jag behöver klara besked
Det måste jag få
Jag känner mig tom, ensam och kall
Det är inte så jag vill ha det
Jag vill känna närhet
Jag vill känna kärlek
Riktig kärlek
Visa mig det
Fast
Bara om du verkligen vill
Om inte, så klarar jag mig bättre själv
För allas bästa..

-

haha


-

Allt jag vill är faktiskt att lyssna på min ljudbok! Lyssna tills allt känns bra, lyssna till jag mår bra
Utan den just nu.. hade det varit jobbigt, vill inte se min verklighet, vill inte tänka på endel saker
Speciellt på kvällen, när det är tyst, tomt och ensamt
Då är det skönare än allt annat att få komma bort och bara lyssna

Skulle egenltigen sova hos Sandra ikväll,
men jag ringde hem och Simon hämtade mig, då jag sa till Sandra att det skulle kännas bäst att sova hemma
Kanske inte heller är så rolig att vara med när jag är lite inåtvänd, men Sandra och jag kan i alla fall bara vara.
Vi bastade, satt ganska mycket tysta, skönt var det

Jag har sen jag kom hem har ätit popcorn, med en hink smält smör i typ.
Då krävs också cirka 35 servetter då det börjar rinna fett på fingrarna
Jag drack julmust också

Världens Bästa Storebror åker imorgon, måste vakna lite tidigare så jag hinner säga bye
Kommer sakna honom, alltid lika trist när han åker
Vill att han alltid ska vara hemma, tycker det är så trevligt,
Stockholm..- ta väl hand om honom!

Nu kollar jag lite på Kobra på tv, rätt intressant!
Fast ska ändå börja dra mig mot sängen, mot hörlurarna, mot ljudboken, mot en annan värld

Kanske inte skrivit så glatt, men är faktiskt inte deprimerad, bara lite neråt! Som alla kan vara
Ha det bra nu, och simma lugnt :)


Sömnen är nära

Tja! Hejsan! Hallå! Tjabba! Hej!

Här kommer Stina åter igen i nattmössan!
Åh, på tal om det, så han lejonet i Robin hood, alltså han den "onda", är så söt i sin pyjamas och nattmössa! erkänn? =p
 
Det här är den bästa tiden på dygnet att skriva för mig, jag får mest ro nu, det är mysigt, tyst och skönt.. Och liite för sent.
Tankarna i huvudet känns lite förvirrande, blir mest bara blängande på skärmen och tankarna far långt bort..
Sitter och kikar omkring lite och undrar vad jag egentligen ska skriva..
Fan det blir ju bara svårare och svårare.. Man kunde ju tycka att det vore bra att bara skriva när man faktiskt har något att komma med, men det gör jag inte för det är väl rätt kul att störa med lite onödiga inlägg ändå ;p

Jag känner mig så ensam, jag behöver lite värme och kärlek! NU tack ;D Nä men allvarligt, det är lite grått och trist i mitt liv just nu, och nu får ingen vän reagera..Ni håller halva mitt hjärta varmt!!! Sen den andra halvan, behöver man någon annan till ;) Kan det vara så? Jag vet inte, kan kännas så ;p
Att ha vänner är i alla fall det som spelar någon roll i slutändan. Dem ska man vara rädd om, nära vänner växer som sagt inte på träd..Det märker man enkelt. Hellre plockar man väl ner 3 fina äpplen från trädet, än 20 halvruttna =)

Skickar också över en liten hälsning till token johanna som ligger och är vaken i hennes säng, skickskick!

Jaja! Det får avsluta detta inlägg ;p Orkar jag inte tänka så mkt, det märker jag.
Hade jag varit i skolan nu, hade blicken varit riktad ut ur fönstret..
Älskar att sitta och titta ut och tänka i skolan.
Kroppen Stina sitter i klassrummet men själen Stina är far away.. like always...

sleep well som du säkert already gör, nu är det min tur också....


Nattuggla

Tycker så mycket om att vara vaken på natten! Börjar ofta testa kläder och grejer när jag går ner för att typ tvätta sminket osv, sen när jag VÄL är uppe igen så sätter jag mig vid datan, sen när jag väl ligger ner, så vill jag lyssna på min ljudbok typ. detta leder till att jag ofta somnar, litelitelite för sent.. =p Men äähh, är det lov så är de? :)

Bara det att det är inte så mkt kvar av lovet nu ;s Stressen från skolan kryper sakta fram, men försöker springa iväg från de hemska skoltankarna.. Tills typ sista dagen, då jag märker att här borde man börjat för länge sen!! Som vanligt..Men sån är jag, som många andra.. segstartat och ointresserad.
Jag vill faktiskt knappt skriva om skolan, då jag vill njuta av lovet! Och det ska jag göra nu sista tiden också.. Har  faktiskt en hel jävla termin framför mig då skolan kommer vara typ, det enda man tänker på ;s Så jag är värd att slappa!  :)

Nä, nu byter vi ämne! Jag drömmer väldigt mycket, skulle säga ungefär 3-4 drömmar per natt som jag alltid kommer ihåg, det är kul! För drömmer aldrig några föör hemska drömmar, som tur är. Varför drömmer man? Eller varför drömmer jag så mycket? Jag minns faktiskt drömmar som jag drömt för flera år sen typ, skulle egentligen vilja skriva ner alla! Och så kan man gå tillbaka och kolla på sina drömmar, kanske ska börja med det, vore kul ;D

Faktiskt en till sak jag undrar över.. VARFÖR kan inte mina fötter vara stilla?? Fullständigt omöjligt, det är som att hjärnan slutar funka om jag inte rör på dom?  ;o Gnider dom alltid mot varandra och har jag någon nära så blir ofta den offer då jag istället drar med foten på typ dens ben eller liknande, märker ju inte ens själv att jag gör såhär, blir bara ;p Ja det var ju en tanke det också

Ursh, nu känner jag mig så ointressant men det jag skriver..! Vad ska jag skriva? Vad vill man höra egenligen? Det är svårt. Ääh, fortsätter på med sånt jag har lust för =p

Det är så kul att broder Sigge är hemma, äntligen nån att snacka med liksom! Han är så överdrivet snäll, hela tiden! Får ofta små lappar som han brukar lämna på mitt sängbord var det står godnatt lillen och sov inte så sent, typ, jaja lite mammsig men ändå ;p 
Te x hade han när jag kom hem på nyår ritat på en näsduk en gubbe med en pratbubbla var det stod "Gott nytt år mini!" Han måste fått detta lappskrivande från mamma, som alltid skriver små gulliga lappar, det är faktiskt upppiggande :)
Ikväll fanns det inte mkt att göra där vid tolv efter jag och Sandra farit hem efter bion, så då får han och jag och åkte lite bil och avslutade med max drive in ;D Inte pjåkigt. Bion var förresten bra.

Fan vad sjukt, det här inlägget är hur långt som helst.. Men fanns ingenting i det som var minsta vettigt ;s
Nej hörrudu, därför ska jag faktiskt sluta skriva nu, det är dags tror jag!
Jag önskar dig allt gott :) /Stina

Fredag

Tja!
 Igår var jag med Sandra och vi bastade och tog det allmänt lugnt, jag sov där och idag vaknade vi vid halv tre.. haha hade faktsikt kunnat sova vidare kändes det som, då det var mörkt ute när vi vaknade =p
Nu har jag bara ätit och duschat osv och vi ska snart på bio :) Det blir ju mysigt
Vi hörs sen och då kanske jag har nå bättre att komma med.. =p
hej


tvåtusennio

TJOHO! Nu är det dags att välkomna 2009!
Jag vill verkligen säga välkommen till detta nya år, för den här nystarten som man brukar säga att man får, känns väldigt skönt! :)

Åt middag hos Sandra idag med Johanna Erica och Sara, vi sjöng singstar och hade en jättemysig middag :) Lite bilder från det kan jag lägga in imorgon kanske.. Iaf. Sen bärde det av till Jenny där vi var till vid elva ;p Och sedan till stan, - raketer - max - vänta på bussen över en timma - hem! Säger bara en sak.. Det var så jäääävla kallt! aldrig varit med om dess like

Nu sitter jag här i sängen med snorig näsa och värkande huvud, inte den bästa starten på året kanske? =p Det blir nog bättre med tiden ;p Nu ska jag iaf krypa ner under täcket då jag huttrar som en gris, ska lyssna på ljudboken, såå skönt att få komma bort från ens egna värld.. och bara få höra om någon annans ;p Den är jättebra iaf

Godnatt på er alla, och ha nu en riktigt bra början på erat 2009!! :)


RSS 2.0